Rathmann & Mortensen søger selvstændig revisor

28.09.2021

Revisionsfirmaet, Rathmann & Mortensen Aps, søger en selvstændig revisor med minimum 2 års erfaring, som kan rådgive og hjælpe vores kunder med regnskab og økonomi.

Professionel rådgivning i øjenhøjde

Rathmann & Mortensen er et lokalt revisionsfirma i Hedensted, der kan mere end at trække momsen fra. Vi er et revisionsfirma, der til dagligt møder vores kunder i øjenhøjde, når vi hjælper dem med alt fra bogføring & erhvervsservice til regnskab og skatterådgivning. Vores mission er, at vi skal være knaldhamrende gode til tal og mennesker, og det er vi ved at møde vores kunder i øjenhøjde.

Din stilling kommer derfor til at indebære, at du skal være den primære kontaktperson for en række af kunder i dit eget portefølje, hvor du skal hjælpe både private- og erhvervskunder samt fonde og foreninger med deres regnskab og økonomi.

Vi forestiller os, at du ...

Vi forestiller os, at du minimum har 2 års erfaring indenfor branchen, som enten HD-R, Cand.Merc.Aud eller under uddannelse. Uanset baggrunden så leder vi efter en selvstændig revisor med højt humør, som har lyst til at gøre en forskel for vores kunder.

Når det er sagt, så søger vi en, der kan se fordelene i at være i et mindre revisionsfirma, hvor der er højt til loftet, og hvor der er mulighed for at sætte sit aftryk på det daglige. Vi arbejder med en flad organisationsstruktur, hvor du får masser af frihed under ansvar og mulighed.

Vi er gode til tal og mennesker!

Det er ikke for sjov, når vi slår os på, at hos Rathmann & Mortensen er vi gode til både tal og mennesker – det gælder både eksternt og internt. Vi lægger vægt på og arbejder målrettet for en god arbejdskultur med faste arbejdstider – med meget begrænset overarbejde – gode kollegiale forhold samt masser af faglige udfordringer og muligheder.

Skal du med?

Lyder stillingen hos Rathmann & Mortensen som et sted, du kan se dig selv i? Så står vi klar til at byde vores næste kollega velkommen!

Vi holder løbende samtaler, indtil den rigtige kandidat er fundet. Så skynd dig og send en motiveret ansøgning og CV til Daniel B. Mortensen på dm@rmrevision.dk

Spørgsmål & kontakt

Mangler vi noget, så er du velkommen til at kontakte Daniel B. Mortensen på telefon + 50 77 55 10 , hvis du har spørgsmål til stillingen. Flere informationer om Rathmann & Mortensen kan findes her på hjemmesiden www.rmrevision.dk