Vi gør en dyd ud
af at hjælpe dig

Derfor gør vi altid vores bedste

Kontakt os

Med en kombination af mange års erfaring og et højt fagligt niveau er vi en stærk partner at have med på sidelinjen for enhver virksomhed. Vi tager udgangspunkt i både virksomheden og personerne bag, for at sikre den bedste rådgivning og de rigtige løsninger.

Rathmann & Mortensen har eksisteret i sin nuværende form siden et vellykket generationsskifte i 2016, men både virksomheden og personerne bag går meget længere tilbage. Selskabet blev stiftet i 2004 med Tommy Rathmann og Torben Jensen som ejere under navnet Revisionsfirmaet Torben Jensen, og i 2015 kom Daniel Mortensen med i ejerkredsen. I 2016 træder Torben Jensen ud af firmaet, og navneskiftet til Rathmann & Mortensen kom som en naturlig konsekvens af dette.

I januar 2019 overtog vi AB Revision, Hedensted på grund af ejerens sygdom, og med de 5 medarbejdere der fulgte med overtagelsen, voksede Rathmann & Mortensen til den størrelse det har i dag.

Vi vil fortsætte med at holde et højt fagligt niveau så vi kan sikre vores kunder den rigtige rådgivning og sparring, både i morgen og om 20 år.

bubble