Bogføring &
Erhvervservice

Bogføring er ikke for amatører
derfor skal du lade de professionelle gøre det

Bogføring kan koste meget af din tid, hvis du selv skal gøre det. Men det er der heller ingen grund til.

At bogføre, tjekke fakturaer og balancer er for mange et nødvendigt onde. Det er det ikke for os. Hos Rathmann & Mortensen er vi eksperter i at bogføre, og du kan hyre os til præcist det antal timer, der er nødvendigt i din virksomhed, og du vælger selv, hvilket niveau af erhvervsservice, vi skal levere.

Når du lader os stå for din bogføring, kan du selvfølgelig være sikker på, at dit bogholderi bliver gjort professionelt og rigtigt. Men du får meget mere ud af det.
For det første frigør du tid og ressourcer i din egen virksomhed og din egen hverdag til at koncentrere dig om det daglige arbejde. Du kan gøre det, du er bedst til og brænder for – så sørger vi for, at der er orden i papirerne og pengesagerne. 
For det andet får du et sikkerhedsnet under de daglige forretninger, så du ikke skal bekymre dig om ubetalte fakturaer eller forkerte indberetninger af moms og skat. Du undgår ganske enkelt de dumme fodfejl, som kan koste dyrt i det lange løb.
For det tredje kan vi give dig præcis den rådgivning, du har brug for, når det gælder din økonomi. Vi læser og kontrollerer ikke bare tallene – vi fortolker dem og forklarer dem, så plusser og minusser i din virksomhed står helt skarpt.

Du vælger selv, hvordan din aftale med os skal skrues sammen. Om vi skal sidde i din virksomhed to gange om ugen, en enkelt gang om måneden, eller om vi skal klare arbejdet fra vores kontor i Hedensted. 
Du vælger også selv, hvor meget du vil bruge vores ekspertise i hverdagen. Men uanset hvad du vælger, får du altid den hjælp, du har brug for.

Kontakt os her, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

bubble