Regnskab

Et regnskab er ikke kun en afslutning.
Det kan også føre til nye resultater.

I princippet er det ikke svært at lave et regnskab. Men det kræver erfaring at tolke det rigtigt.

Derfor er Rathmann & Mortensen det oplagte valg til at håndtere og revidere din virksomheds regnskab, fordi vi kan læse tendenserne bag tallene.

Vi sørger naturligvis for, at årsregnskabet lever op til alle gældende krav i både årsregnskabsloven samt i skatteloven. Men vi giver også tallene en større betydning.

Et regnskab handler nemlig om mere end balance, aktiver og passiver. Det handler om, hvilken retning virksomheden bevæger sig i – og hvad du kan gøre for at påvirke det. Og du behøver ikke nøjes med vores hjælp én gang om året, for en grundig analyse af et enkelt perioderegnskab kan vise sig at være en særdeles god investering.

Her får du glæde af vores mere end 30 års erfaring. Vi kan forklare tallene og deres udvikling, pege på kritiske tendenser eller positive bevægelser, så det er til at forstå – og på en måde, så I kan tage nye beslutninger på det bedst mulige grundlag.

Samtidig er vi altid opdaterede på de nyeste regler og lovkrav, så jeres regnskab ikke blot giver jer selv det korrekte billede. Det fortæller også de relevante myndigheder præcist det, de skal vide.

Årsregnskabet er en pligt for alle virksomheder, der har en omsætning i Danmark. Når du samarbejder med Rathmann & Mortensen, bliver pligten til en fornøjelse.

Vil du også have hjælp til den daglige bogføring? Så læs mere her – eller kontakt os her, så ringer vi dig op.

bubble