Skatterådgivning

Skat og moms er slet ikke så svært.
Bare du får den korrekte rådgivning.

God skatterådgivning har én sikker effekt: Når du først har oplevet det, vil du ikke prøve andet.

Skatteområdet kan være en jungle, hvis du står udenfor og spejder ind. Her har du og din virksomhed brug for en sikker rejsefører, der kan styre jer på den rigtige kurs mod målet. Uden smarte genveje med indbyggede faldgruber, men også uden unødige omveje, der koster dyrt.

Rathmann & Mortensen leverer uvildig rådgivning, der altid tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds virkelighed. Vores eneste mål er at give jer den korrekte rådgivning, så I ikke betaler hverken for lidt eller for meget til den fælles kasse. Det kræver en sikker, professionel hånd. Skatteområdet er aldrig statisk, og hvert år kommer nye bestemmelser, krav og muligheder, som berører virksomhederne. Det kan være svært at bevare overblikket over et så komplekst område. Den gode nyhed er, at det behøver du heller ikke.

Skat er en opgave for ordentlige specialister, der er opdaterede med den nyeste viden. Derfor er Rathmann & Mortensen det rigtige valg. Uanset hvor stor og kompleks opgaven er. Vi sørger for løbende efteruddannelse og relevante kurser til vores medarbejdere, så du trygt kan regne med den rigtige rådgivning. Vi hjælper jer at regne og indberette rigtigt, også når det gælder moms og afgifter. Vi giver jer det nødvendige overblik og fjerner de kedelige overraskelser.

Det gør vi med faglighed, seriøsitet og troværdighed. Fuldstændig som vi agerer på alle andre områder.

Skal vi give dig en kærlig hånd med Skat? Kontakt os her – så finder vi et tidspunkt til at mødes.

bubble